46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dissabte, 7 d’abril del 2018

Natura convoca la tercera edicció dels Premis Natura

L'entitat Natura, amb l'objectiu de potenciar i consolidar en el temps i en el territori les actuacions en la preservació i millora del medi natural, el paisatge i el medi ambient, convoca la Tercera Edició dels Premis Natura del Maresme i Natura d'Argentona.

Els premis que es convoquen són:


PREMI NATURA DEL MARESME destinat a les persones físiques, jurídiques o col·lectius per reconèixer la trajectòria i els treballs en la defensa, preservació, protecció i/o difusió de la natura, el patrimoni natural i el medi ambient i la conscienciació sobre la preservació del medi ambient en el nostre entorn, que agafi com a marc físic el Maresme. L'any 2014, en la seva primera edicció, va obtenir el premi Natura del Maresme el Sr. Pep Riera, fer la seva tasca en defensa de la pagesia i la preservació de la natura a la nostra comarca, l'any 2016 es va atorgar al prestigiós biòleg Pere Montserrat i Recoder, per la seva tasca d'investigació sobre la vegetació de la comarca.


PREMI NATURA D'ARGENTONA, destinat a les persones físiques, jurídiques o col·lectius per reconèixer la trajectòria i els treballs en la defensa, preservació, protecció i/o difusió de la natura, el patrimoni natural i el medi ambient i la conscienciació sobre la preservació del medi ambient en el nostre entorn, que agafi com a marc físic a Argentona. L'any 2014 va obtenir el premi el Grup de Fonts d'Argentona per la meritòria tasca en la preservació i recuperació de les fonts d'Argentona, i l'any 2016 a l'Agrupació de Defensa Forestal per la seva feina en la prevenció i extinció dels incendis forestals i la protecció de la natura a Argentona i als municipis de l'entorn.
El premi s’entregarà el proper mes d'octubre.
Els motius que justifiquen el mèrit de rebre el Premi Natura constaran al Llibre d’Honor dels Premis.
Natura nomenarà un Jurat de 5 membres experts en l'àmbit ambiental i associatiu, que determinarà el guanyador del premi entre les propostes que rebrà l’entitat entre l'1 de maig i el 15 de setembre, les quals han d'incorporar els motius pel qual es fa el nomenament.