46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dissabte, 15 de març del 2014

Bon ritme en les inscripcions del Sopar d'inici del 25è aniversari de Natura

Amigues i amics de Natura... Les inscripcions al Sopar d'inici del 25è aniversari de l'entitat van a bon ritme! Ja som 32 persones!

Si encara no esteu apuntats, hi sou convidats... pels que heu vingut a les manifestacions, a les sortides guiades, als viatges, als tallers, als cursets, a les conferències, a les mostres de bolets... i als que encara no heu vingut mai, però, a partir d’ara, penseu venir alguna vegada o sempre... Natura us convida al SOPAR d’inici del 25è Aniversari de l’entitat, el proper dissabte, 22 de març, a les 21h., al Restaurant Ca l’Estrany de Cabrils, recomanat per la prestigiosa Guia Michelin, i tot a un preu molt especial, amb un menú (el teniu a l'esquerra)per 25 € tot inclòs (més 1 € de propina!). Recordeu que les places són limitades.  No espereu a l'últim moment!

Podeu reservar al 629 040 295, a naturamaresme@gmail.com i a la nostra cap de RRPP, Na Raquel, a l’Agropecuària Argentona, davant la Font de Sant Domingp, al Carrer Gran, a Argentona.