42. Viatge. Els càtars a Occitània, França. 30 i 31 d'octubre i 1 de novembre de 2021.

43è Viatge. Escòcia. Juny 2021.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dimecres, 27 de febrer de 2013

El Camí del Cros d'Argentona es converteix en una pista d'obstacles i un perill pels seus usuaris

El camí del Cros, que comunica la Carretera de Vilassar amb Argentona, amb el veïnat del Cros i Mataró, passant pel costat de can Garí (BCIN), s'ha convertit en una autèntica pista americana d'obstacles, especialment perquè la pròpia vegetació i la falta de manteniment del ferm a aixecat l'asfalt fins a 20 cm en alguns trams, i ha reduit la carretera en alguns trams al pas de nomès dún únic vehicle. Prop de la carretera hi ha diversos arbres morts, que també poden caure sobre el vial.

Aquesta situació comporta un major risc pels usuaris del Camí, ja siguin conductors, ciclistes o peatons, i a la vegada, l'estat d'abandonament ha propiciat l'abocament de residus, especialment darrera la benzinera.

Des de Natura demanem que es procedeixi a, primer de tot, senyalitzar l'estat del ferm i le reducció d'amplada de la via, i paral.lelament s'actui per restaurar tot el Camí.