42. Viatge. Els càtars a Occitània, França. 30 i 31 d'octubre i 1 de novembre de 2021.

43è Viatge. Escòcia. Juny 2021.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dimecres, 26 de desembre de 2012

Natura celebra un exitós 2012

No és habitual que les entitats naturalistes puguin concloure un any amb èxit de participació a les seves activitats. Natura, però, canvia el sentit de la normalitat.

L'any 2012 s'ha convertit amb el període més multitudinàri de l'entitat, i ha tingut a veure l'ampliació de l'equip que condueix l'entitat, i en especial, les activitats d'educació ambiental (sortides guiades, viatges pels associats) i la consolidació d'algunes de les principals reevindicacions de Natura, com la preservació del Casal Modernista Can Puig i Cadafalch i el tencament de la Pedrera de la Feu d'Argentona.

Així, enguany prop de 2.500 persones han participat en les sortides guiades, viatges i l'exposició de bolets, i fins a la data d'avui, hem tingut més de 50.000 visites a les webs del grup.

Especial interès han tingut les activitats gratuïtes de difusió del medi i el patrimoni, des de les sortides guiades, fins les mostres de bolets.

Tot  un èxit per una ONG naturalista, que ens obliga a ampliar objectius en la defensa del territori i el compromís amb la terra.

Gràcies per confiar amb Natura.