42. Viatge. Els càtars a Occitània, França. 30 i 31 d'octubre i 1 de novembre de 2021.

43è Viatge. Escòcia. Juny 2021.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dissabte, 29 de desembre de 2012

Descobrim el Solsonès, el viatge dels amics de Natura per aquesta primavera

L'entitat Natura convoca pels seus associats i amics el 14è viatge Descobrim el Solsonès, concretament el cap de setmana del 6 i 7 d'abril.

Seguint la proposta iniciada al Priorat el 2012, es tracta de passar dos dies per descobrir els paisatges, la història, la natura i la gent d'un determint territori. Així, sortint a les 7 del matí d'Argentona, ens dirigim a una primera caminada de 6 a 8 quilòmetres, dinant de pic-nic ( per aprofitar l'estona i estalviar una mica) i a la tarda visita de Solsona i estada en un bon hotel de la zona.

L'endemà, una altre caminada pel territori, concretament la Vall de Llor, per dinar en una bona taula del país, i retornar a casa desprès de visitar alguns dels elements arquitectònics més importants de la comarca.

I tot a preus populars. Descomptes per les persones que han vingut a més de 2 viatges de Natura i per famílies amb nens (consultar). Nomès queden 40 places.

Si esteu interessats en venir, ens podeu telefonar al Mòvil de Natura, 629 040 295, o bé enviar-nos un mail a naturamaresme@gmail.com

Trobareu més informació i preus a la pàgina de Viatges de Natura en aquest web.