42. Viatge. Els càtars a Occitània, França. 30 i 31 d'octubre i 1 de novembre de 2021.

43è Viatge. Escòcia. Juny 2021.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dilluns, 9 de maig de 2011

Natura demana a les autoritats ambientals si la fàbrica del costat del Sorall pot generar el fum negre que emet periòdicament

Una fàbrica que està al límit de Mataró i Argentona, prop del Sorrall, emet períodicament un  fum negre en quantitats importants a l'atmòsfera que en ocasions, com aquest dilluns, a causa de les condicions ambientals, el fum es queda capturat a les capes baixes de l'atmòsfera i forma una boira gris contaminant.

No sabem que crema, però si sabem que el que crema deixa rastre damunt les teulades de la fàbrica, com s'observa a la fotogràfia aèrea de la dreta.

Alguns veïns han fet arribar les seves queixes a les administracions, sense resultat.

Des de Natura hem demanat diverses vegades a les autoritats ambientals que ens diguin que es crema, i si és perillós per la salud o no. Fins ara, no hem obtingut cap resposta.

Localització de la fàbrica: Coordenades UTM 31N (ED50): E 451.517 m - N 4.599.353 m