46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

diumenge, 8 de maig del 2011

Els verds "nouvinguts" a Argentona apareixen a la campanya electoral

De vegades la realitat supera la ficció.

I és així a Argentona, quan un partit fins fa uns dies inexistent a la vila (on eren quan parlàvem de l'ampliació del PEIN, l'abocador de cendres, de la via del tren, La Feu, o els impactes de les Rondes a Argentona?), apareix sobtadament enganxant uns fulls impresos amb un logotip i una adreça electrònica pel centre d'Argentona. I uns dies desprès, com si fos de tota la vida, dóna suport a una coalició electoral argentonina, la qual, si que existeix i funciona, agradi o no, des de fa anys al nostre municipi.

Per sort, l'espai ambientalista no es de ningú, però menys d'uns que només apareixen cada 4 anys, que no han estat mai defensant Argentona, com sí que ho han fet persones que avui formen part de moltes de les candidatures a les eleccions d'Argentona.

Defensar el territori i la natura es guanya cada dia, pas a pas, i no apareixent únicament en mig d'una campanya electoral.

El que ens estranya, i ho diem de debó, és que una coalició electoral que ha liderat un tema tant ambientalment difícil com és la taxa justa en la recollida de la brossa, avui vagi de bracet amb una marca electoral que no ha fet res per Argentona, i no continuii la feina començada.