46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dilluns, 18 d’octubre del 2010

CAMINADA POPULAR PER SANT JAUME DE TRAIÀ EL DIUMENGE, 24 D'OCTUBRE

Visitarem el Turó de Cerdanyola, l'ermita i turó de Sant Jaume, alguna masia de la zona i retornarem per l'antic camí de Sant Jaume de Traià fins al carrer de Galícia
Activitat dins les Vuitenes Jornades de Salut i Alimentació de l'Ajuntament de Mataró.
Data i lloc de sortida: 24/10/2010. Punt de sortida: carrer de Galícia, cantonada amb el passatge del Mas Sant Jordi, a les 9 h . Arribada al mateix punt.
Duració: 3 hores i 30 minuts
Guiatge a càrrec de: Natura, entitat de medi ambient
Cost: Activitat gratuïta. Sense inscripció prèvia.
Sant Jaume de Traià fou un territori mataroní fins a finals del segle XIX. Aleshores, es posaren d'acord Mataró i Argentona per intercanviar parts dels seus termes: Mataró cedia boscos, masos i conreus de Sant Jaume de Traià, i Argentona, per la seva banda, traspassava la part marítima del Rengle a Mataró. Descobrirem i interpretarem els paisatges agrícoles i forestals, passejarem per camins que pagesos mataronins havien fet seus pas a pas.
Recorregut: Turó de Cerdanyola, ermita i turó de Sant Jaume, visita a alguna masia de la zona, retorn per l'antic camí de Sant Jaume de Traià fins al carrer de Galícia.
Es distribuirà una motxilla i un refrigeri a tots els participants.