42. Viatge. Els càtars a Occitània, França. 30 i 31 d'octubre i 1 de novembre de 2021.

43è Viatge. Escòcia. Juny 2021.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

diumenge, 8 d’agost de 2010

El mal estat de can Puig i Cadafalch d'Argentona torna a ser notícia a TV3

Can Puig i Cadafalch torna a ser notícia. Avui, al TN de TV3, ha sortit la neta de l'arquitecte hi ha explicat que posa en venda la casa perquè no la pot mantenir. A més, ens han informat que la Generalitat de Catalunya, segons sembla, finalment ha requerit a la propietat que arrengi el casal modernista, així com ha demanat un estudi a un grup de tècnics especialistes perquè avaluin l'estat del casal.

Finalment es mouen peces, i tot gràcies al moviment ciutadà i d'entitats argentonines que fem que les administracions prenguin decissions en la defensa del patrimoni, i en especial de can Puig i Cadafalch d'Argentona.

Si Natura va avisar el gener que hi havia el risc de que les tempestes malmatessin la casa, ara avisem que un dels àmbits que està en més mal estat és el mur del carrer Torres i Bages. Ho es fa alguna actuació urgent, o la corrosió dels ferros i els brètols malmetran aquesta pared fins a tombar-la.

Ho hem dit altres vegades, i ara ho repetim: no deixarem que caigui can Puig i Cadafalch! Fins que no estigui en condicions, mantindrem aquest casal en l'ull de l'huracà de l'actualitat.