42. Viatge. Els càtars a Occitània, França. 30 i 31 d'octubre i 1 de novembre de 2021.

43è Viatge. Escòcia. Juny 2021.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

diumenge, 6 d’octubre de 2019

El poble d'Argentona i Joan Manel Riera de l'Escola de Natura del Corredor, Premis Natura 2019

Resultat d'imatges de premis natura maresmeEl proper 18 d'octubre, a la Biblioteca d'Argentona a les 19h s'entregaran els Premis Natura Maresme i Natura Argentona, que distingueixen a persones, associacions i col.lectius que s'han convertit en referents en la preservació i millora del medi ambient i la natura a la comarca del Maresme i al municipi d'Argentona.

Els Premis Natura, que s'otorguen cada 2 anys, han premiat a nivell del Maresme al pagès i líder social Pep Riera, al doctor i botànic Pere Montserrat, i enguany el guanyador és el biòleg, naturalista i sobretot educador ambiental Joan Manel Riera de l'Escola de Natura del Corredor.

Els Premis Natura a nivell d'Argentona, han distinguit en les seves primeres dues ediccions al Grup de Fonts d'Argentona i a l'ADF Serra de Marina, i enguany l'han atorgat al poble d'Argentona pel seu compromís en el reciclatge de residus a través del porta a porta.

A l'entrega dels premis Natura es convidarà als assistents amb una copa de vi blanc ecològic.

Felicitats als guanyadors i guanyadores!