Et convidem el proper divendres, 24 d'octubre, a la NIT
DE NATURA, per celebrar amb nosaltres el 25è Aniversari de l'entitat
(1989-2014). Les activitats començaran a les 20h, a la Sala Gòtica, Plaça de
l'Església d'Argentona, a la presentació de la Revista Fonts del Centre
d'Estudis Argentonins, dedicada a la nostra entitat, i a continuació, a la mostra del curt reportatge dels 25 anys de Natura, i a
l'entrega dels premis Natura Maresme i Natura Argentona a les
trajectòries en la preservació de la natura i el medi de persones, associacions
i col.lectius del nostre territori.
A continuació, ens traslladarem al
Restaurant El Celler d'Argentona per fer el Sopar d'Aniversari.
Podeu fer les reserves pel sopar a l'Agropecuària Argentona (Na Raquel) i el
pagament abans del proper 20 d'octubre. Cal triar el primer i el segon. Preu:
25 €. Places limitades.
El menú del sopar és:
Primers
Canalons de Verdures.
Amanida de Rap marinat amb vinagreta de Pebre vermell.
Espinacs amb Botifarra negra i Rossinyols.
Crema tèbia de Ceps.
Pasta variada amb Xipirons.
Variació de Verdures i Bolets saltejats amb Sèpia.
Segons
Calamars farcits de Peus de Porc i
Botifarra negra.
Peix del dia al gust.
Bacallà Ajoarriero.
Carré de Be rostit al forn.
Tonyina a la planxa sobre Crema de Pebrots Escalivats.
Entrecot de Vedella a la salsa Cafè de París.
Postres
Vi de la Casa (Blanc, rosat o
negre). Aigües minerals. Cafè.
Amanida de Rap marinat amb vinagreta de Pebre vermell.
Espinacs amb Botifarra negra i Rossinyols.
Crema tèbia de Ceps.
Pasta variada amb Xipirons.
Variació de Verdures i Bolets saltejats amb Sèpia.
Peix del dia al gust.
Bacallà Ajoarriero.
Carré de Be rostit al forn.
Tonyina a la planxa sobre Crema de Pebrots Escalivats.
Entrecot de Vedella a la salsa Cafè de París.