46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dimecres, 27 de novembre del 2013

Compartim els viatges de Natura amb vosaltres: Descobrim Occitània. Una bona idea per una sortida de 3 o 4 dies...

Natura organitza, cada any, unes sortides pels associats i amics de l'entitat, que pretenen descubrir altres territoris i cultures a través de la natura, els paisatges, la historia, la gastronomía i especialment, sempre que podem, cercant indrets interessants, diferents, i que no estiguin massificats pel turisme.

Així, vam anar a l'Alto Tajo, Navarra, Euskadi, Els Ports de Besseit, l'Alt Empordà, la Camarga, Costa Rica, el Priorat, el Solsonès, el Tarn, l'Oest dels Estats Units, Eslovenia i Croacia i enguany, Occitània.

Doncs ara, en motiu dels 25 anys de Natura, us  convidem a visitar aquests espais a través dels webs que hem elaborat exclusivament per preparar els viatges, on hi tota la información per poder fer la sortida... el que vam visitar, la planificació del viatge i finalment les fotografíes dels nostres viatgers.

Aquí teniu l'accés directe al web: OCCITÀNIA! Una bona idea per sortir tres o quatre dies...