42. Viatge. Els càtars a Occitània, França. 30 i 31 d'octubre i 1 de novembre de 2021.

43è Viatge. Escòcia. Juny 2021.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dimecres, 9 d’octubre de 2013

Descobreix Madrid i el seu entorn amb Natura

El 16è. Viatge de natura, història i paisatge ens portarà a Madrid i el seu entorn, de l'1 al 4 de maig de 2014.

Desprès de l’èxit assolit a Eslovènia, Croàcia, Euskadi, Occitània, els Estats Units... ara proposem als socis i amics de Natura anar a la capital d’Espanya, i descobrir amb nosaltres aquesta ciutat i el seu entorn, a través de la seva història antiga i recent, els seus jardins monumentals i de la seva gent.

Caminar pel Madrid dels Àustries, la seva Plaza Mayor, el Retiro, visitar el museu del Prado, el Museu Riena Sofia i embadalir-nos amb el Gernica de Picasso, endinsar-nos en els jardins històrics de la Granja de San Ildefonso i la ciutat de Segovia, Toledo i el Parc Natural de las Tablas de Daimiel i la ciutat d’Alcalá de Henares. Aprofitant els 4 dies al màxim!
El viatge inclou l’autocar gran turisme, l’estada a l’hotel de tres estrelles (en habitació doble) i esmorzar-bufet, l’assegurança de viatge (accidents, pèrdues, robatoris..., un guia de Natura, activitats incloses a la proposta (Museus del Prado, Real Sitio de La Granja, Alcázar de Segovia, Museu Reina Sofia), l’accés al blog exclusiu del viatge amb tota la informació. No està inclòs tot el que no consta a l’apartat anterior.

Preu socis de Natura: 240 euros. No socis: 250 euros. Nomès ens queden 12 places. Més informació al tel. de Natura, 629 040 295. Inici d'inscripcions, el proper 4 de noviembre.

Aquesta activitat s'inclou al Programa Natura 25 anys (1989-2014).