46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dissabte, 14 d’abril del 2012

NO massiu a l'aparcament de pagament al centre comercial de la Vila, a través de l'enquesta que Natura ha fet al facebook.

Els argentonins que han participat pel facebook a l'enquesta sobre si es necessari que l'aparcament al centre d'Argentona sigui de pagament o no, per tal de facilitar l'aparcament i dinamitzar el comerç de la vila, han respost en un 91,45 % que NO, i nomès un 8,55% que SI. Així, 139 persones han dit NO, i 13 han dit SI.

Per tan, Natura proposa a l'Ajuntament d'Argentona, que si ha d'endegar aquesta o altres actuacions que afectin a la movilitat de la vila, caldria primer de tot endegar un procés participatiu obert a tots als vilatans i vilatanes, i posteriorment elaborar un pla de movilitat que, al nostre parer, afavoreixi no només la rotació dels vehicles que aparquen al centre de la vila, sino l'ampliació i consolidació de les zones de viannants, aparcaments de disuació a la proximitat del nucli urbà i camins escolars segurs, entre d'altres mesures.

Es absurt, insostenible i fins perillós per molts nens i gent gran, que el tram de carrer Gran, entre els Carrers Bernat de Riudemeia i Sant Miquel, s'hi permeti el trànsit de cotxes, camions i motocicletes durant tot el dia, com un carrer més d'Argentona.

I això no ve d'ara. Ja l'Alcalde Soy va intentar tancar aquest tram de carrer els caps de setmana, sense sortir-se'n. L'Alcalde Masó va invertir un pla estatal en millorar aquest espai i dedicar-lo només a les persones, però fins ara, no tenim un espai segur, on els vehicles només entressin unes hores al matí, per descarregar als diferents comerços.