46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dimecres, 13 de juliol del 2011

Preservem el Maresme celebra un dinar pel primer aniversari

La Plataforma Preservem el Maresme, que aglutina prop d’una norantena d’associacions i col·lectius contraris a la construcció dels laterals de les Rondes Mataró i Maresme i en defensa de les persones, el territori i la sostenibilitat de la comarca, entre les quals hi ha Natura, organitza aquest diumenge 17 de juliol a la Font Picant un dinar de celebració per commemorar el primer any de la coordinadora.

L’acte, que s’iniciarà a partir de les dues del migdia, constarà d’un dinar a base de paella, amanida, beguda i postres, acompanyat de l’actuació de la banda Paracetasoul.

El preu del dinar serà de 12 euros per als adults i 5 euros per a infants menors de 12 anys.

Per a reserves i més informació podeu enviar un correu electrònic a l’adreça bustia@coordinadoramaresme.cat o bé trucar als telèfons 647 230 682 (Judit) o 629 736 900 (Lluís).

Una de les accions amb més ressò impulsades per la coordinadora Preservem el Maresme va ser sense cap mena de dubtes la manifestació celebrada a Mataró el 21 de novembre passat, a banda de nombroses conferències, reunions informatives i l’elaboració d’un projecte alternatiu.