42. Viatge. Els càtars a Occitània, França. 30 i 31 d'octubre i 1 de novembre de 2021.

43è Viatge. Escòcia. Juny 2021.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

diumenge, 17 de juliol de 2011

Defensant el Maresme!

Ja tocava .Per una vegada, i encara que sigui nomès una batalla, els defensors del territori, les entitats i associacions que formen la Plataforma Preservem el Maresme, i els partits polítics que li dónen suport, han agrupat 150 persones en un dinar amb olor a celebració i a "esmolar les eines", perquè aviat poden venir noves infraestructures o les mateixes Rondes de Mataró i el Maresme, que tot i adormides, encara no s'han oblidat del tot.

Aquesta no és la primera vegada que els defensors del territori aconsegueixen una victòria, sinó que preguntin als que en el seu moment van defensar el NO a l'abocador de can Canyameres, o el NO a l'urbanització de Sant Jaume de Traià. I de segur que no serà la última.

Es un bon símptome veure com entitats, partits polítics i persones que en molts temes estan barallats, estan junts en la defensa del territori maresmenc.

Endevant, queda molta feina per fer!