42. Viatge. Els càtars a Occitània, França. 30 i 31 d'octubre i 1 de novembre de 2021.

43è Viatge. Escòcia. Juny 2021.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dimecres, 29 de setembre de 2010

I Argentona qui hi diu sobre la Ronda del Maresme? On està el govern d'Argentona i l'oposició?

Davant l'execució imminent de la Ronda del Maresme, i vist que el DPTOP diu que TOTS els alcaldes del Maresme hi han donat la seva conformitat, aleshores que hi diu l'alcalde d'Argentona?

Com es que el seu regidor d'urbanisme era a la manifestació contra la Ronda del Maresme i a la vegada, hi ha un inquietant silenci mentre van avançant les actuacions per fer efectiu aquest projecte que afectarà i molt el present i el futur d'Argentona. L'equip de govern hi està d'acord o no?

I la resta de representants municipals que hi diuen? L'Entesa i Esquerra d'Argentona estan d'acord o no amb la Ronda del Maresme?
Els argentonins i argentonines volem saber que en pensen i que faran, els que no hi estiguin d'acord, per aturar aquest projecte. Ho volem tenir clar ara i en un futur. Al maig hi ha eleccions, i toca mullar-se.

No es pot estar al mateix temps a favor i en contra de la Ronda del Maresme.