46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dilluns, 14 de juny del 2010

Ara Costa Rica, tornem d'un viatge extraordinari!

Avui ha finalitzat l'extraordinari viatge naturalista de 14 dies als Parcs Naturals de Costa Rica, que han fet 20 persones, organitzat per les entitats Natura i Federació ADF Maresme... Hem tingut la sort de contemplar boscos nubosos, boscos tropicals humits, boscos tropicals secs... i peresossos, mones cridaneres, zopilotes, sanates, colibrís, orirols, pumes, jaguars, ocelotes, ocells campana, tucans, formiques bala, formiques menjadores de fulles, cedres, ceibes, arbres ajo, matapalos, arbres zapatero... i un llarga llista d'animals i plantes en un país que conté prop del 4% de la biodiversitat mundial. I tot amb uns participants que han creat un bon equip, i amb una bona organització. Tot plegat, un viatge per no oblidar mai més!
Ara Natura ja pensa en el proper viatge, el IXè... que serà de dos o tres dies pels voltants de Catalunya, i el proper gran, que ens hauria de portar a un altre continent... l'Africa? Àsia? Quan ho tinguem preparat, ja us informarem!