46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dimecres, 21 d’abril del 2010

El CEA presenta una queixa al Síndic per la situació de la casa Puig i Cadafalch

La Generalitat de Catalunya no ha fet cap requeriment a la propietat tot i que el darrer informe reclama intervencions imminents. Davant l’enquistament de la situació en què es troba la casa Puig i Cadafalch el Centre d’Estudis ha decidit passar a l’acció. Així, ha presentat una queixa al Síndic de Greujes perquè insti a la Secretaria General de Patrimoni del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya a actuar tal i com s’havia compromès a fer.

El Centre d’Estudis, que com Natura, està seguint molt de prop la situació de la Casa Puig i Cadafalch, ha pogut saber que l’informe sobre l’edifici modernista que els tècnics de la Generalitat van fer el gener passat, reclamava intervencions, amb caràcter imminent’, a la coberta i al terrat. No obstant, la propietat no ha fet res i la secretaria de Patrimoni tampoc li ha fet cap requeriment perquè actuï. Finalment, el Centre d’Estudis assegura que la propietària de la casa Puig i Cadafalch l’ha posat a la venda ja que no s'ha posat d'acord amb la Generalitat amb els termes d'una cessió per a ús públic de l'edifici.