De 29 d'abril a l'1 de maig. 27è Viatge: Descobrim Cuenca. Natura, paisatges, senderisme i gastronomia. Oberta llista d'espera.

Juny 2017. 28è Viatge de Natura. Descobrim els Parcs Naturals del Canadà i els Estats Units (oberta la llista d'espera)


Més activitats
a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dijous, 10 de març de 2011

Entitats i formacions polítiques signen un manifest en defensa de can Puig i Cadafalch d'Argentona

Davant del creixent deteriorament de l'edifici modernista de can Puig i Cadafalch, més d'una vintena d'entitats, associacions i formacions polítiques, entre les quals hi ha la gran majoria de les representades a l'Ajuntament d'Argentona i al Parlament de Catalunya, signen un manifest que demana actuar urgentment per mantenir, restaurar i conservar el casal modernista d'Argentona.

Així mateix, es convoca a la ciutadania a manifestar-se el proper dissabte, 26 de març de 2011, a l'1 del migdia, des de la Plaça Nova/Avinguda Puig i Cadafalch, fins al casal modernista, on es farà la lectura del manifest, i a una conferència sobre el Passat, present i futrur de can Puig i Cadafalch, el proper 18 de març, a les 20h, al Saló de Pedra de l'Ajuntament. Al mateix temps, es farà la recollida de signatures al manifest.

Així mateix, han activat el blog SALVEM CAN PUIG I CADAFALCH on s'informarà de les diferents accions de la campanya.