Conferència Els llibres de natura i senderisme del Maresme, 20 d'abril
7è Curset de Ratafia d'Argentona. 16 de juny
XIX Trobada dels Amics del Castell de Burriac, 10 de juny de 2018
32è Viatge. Provença de les Lavandes i els Girasols, el 6,7 i 8 de juliol. Oberta llista d'espera.
33è. Viatge. Islàndia, terra de foc i gel. Juliol 2018. Oberta llista d'espera.
34è. Viatge. Romania, l'Europa més original, agost 2018. Oberta llista d'espera.
35è. Viatge. Les Landes i Burdeus (França). Pont de l'1 (1,2,3 i 4) de novembre de 2018. Queden 26 places.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dilluns, 29 d’octubre de 2012

Més de 45.000 visites a les webs de l'entitat Natura

NATURA s'ha integrat amb èxit a les xarxes socials amb una adreça de facebook i amb una desena de webs de l'entitat, una de les quals és la web corporativa, i la resta, 3 de l'equip d'educació ambiental de l'entitat, 6 corresponen als viatges que es fan pels socis i amics de l'entitat (Estats Units, Priorat, Sòria, Euskadi, Alto Aragón i Eslovènia), 2 a les plataformes en defensa de can Puig i Cadafalch i al Tancament de la Pedrera de la Feu, i finalment, una que aquests dies té molt d'èxit, gràcies a les prediccions setmanals, la dels Bolets d'Argentona i el Maresme.

Dos anys per fer molta feina, més de 45.000 visites; encapçala el rànking la web de Natura, amb més de 36.000 visites, seguida de Bolets d'Argentona i el Maresme, amb 5.200 visites, la de les Activitats d'Educació Ambiental per a Escoles, Instituts, Grups i Famílies , amb un miler de visites, i la resta, amb prop de 3.000 visites.
Les webs han servit per denunciar agressions al patrimoni i al medi, com l'abandonament del casal modernista de Puig i Cadafalch d'Argentona, així com per difondre les múltiples activitats de l'entitat.

diumenge, 28 d’octubre de 2012

L'Arquitecte japonès T. Tange visita can Puig i Cadafalch convidat per Natura

Amb l'objectiu de difondre Can Puig i Cadafalch i d'aconseguir recursos per donar suport amb l'Ajuntament d'Argentona en la consolidació del Casal Modernista argentoní, Natura a convidat aquest dissabte l'arquitecte japonès Toshiaki Tange, president del Centre d'Estudis Gaudinistes i responsable de l'Oficina de l'arquitecte Arata Isozaki a l'estat Espanyol, conjuntament amb sis arquitectes més del seu despatx, ha visitar Can Puig i la seva obra argentonina, especialment la capella del Sagrament i l'entrada de can Calopa.  Agraïm la col.laboració de l'Ajuntament d'Argentona i del Mossén Àlex Marzo.

Arrossada de Natura el 2 de desembre

Desprès de la caminada Burriac, i els que no vingueu al castell, us convidem a la tradicional Arrossada de Natura a can Lleonart (Marge Esquerre de la Riera d’Argentona).

Menú. Vermutet, Arròs del Delta amb cloïsses, conill  i ceps, Amanides, Vi blanc d’Alella, Cava del Penedès. Postres i cafès.

Preu: 9 euros adults, i 5 euros nens i nenes de 5 a 14 anys. Places limitades. Venda de tiquets anticipadament a: Agropecuària Argentona (Carrer Gran, 44). Cal portar-se la cadira, el plat i el got.
 
Agraïm la col.laboració de Verdures Can Lleonart i Agropecuària Argentona.