46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

divendres, 17 d’abril del 2009

17 llibres i guies de natura del Maresme i del Vallès Oriental

L'entitat Natura, en la seva funció com a associació per a l'educació i difusió ambiental i del patrimoni d'aquest territori, ha editat fins ara 17 guies i llibres de Natura, amb itineraris de natura, història i paisatge sobre el Corredor, el Montnegre, la Conreria, Sant Mateu i Céllecs i Burriac, o amb tractats d'introducció als Boscos, al Mar, als Conreus i als Mamífers del Maresme.

Amb tots aquests anys, s'ha creat una bibliografia bàsica per conèixer el nostre entorn i el seu patrimoni, però no només a l'àmbit naturalista i ambiental, si no incorporant la història, l'etnografia i el paisatge.

Per a estudiosos, centres educatius, biblioteques públiques i per a tothom que estigui interessat en conèixer més aquest territori, no pot oblidar les 17 guies i llibres de Natura.