46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

divendres, 20 de juny del 2014

Nova sortida de Natura: el 4 i 5 d'octubre anem al Matarranya

I perquè no visitar les comarques de la Franja? Concretament a Terol? Doncs som-hi! Natura proposa als seus socis i amics d'anar el 4 i 5 d'octubre, cap de setmana, a la comarca del Matarranya. Un dissabte de caminada, dinar de pic-nic, per acabar a la tarda visitant alguns dels poblets amb més patrimoni d'aquest territori, per acabar la jornada, sopar i dormir a l'Hotel el Salt de Vallderoures. L'endemà, anada al Parrissal de Besseit, i desprès de fer senderisme per un espai encantador, dinar en un dels restaurants d'aquest municipi, per continuar celebrant les activitats de descoberta de les comarques i els 25 anys de Natura! Va! Les places són limitades! Nomès ens en queden 4!

Si voleu reservar places, truqueu-nos al 629 040 295, o bé envieu-nos un mail a naturamaresme@gmail.com, indicant els vostres noms. Descomptes pels nens!

El 19 de juliol torna la Caminada Nocturna

Convocada la 4arta. Caminada Nocturna d'Argentona pel proper dissabte, 19 de juliol. Sortida a les 9h del vespre de la Plaça de l'Església d'Argentona. Recomanat a tothom... partir de 5 anys. Podeu portar lots, aigua i sopar. No cal inscripció.