De 28 d'octubre a l'1 de novembre. 30è Viatge: Descobrim el Perigord (França). Natura, paisatges, senderisme i gastronomia. Queden 6 places.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dijous, 10 de març de 2011

Qui pensa què amb les Rondes del Maresme. Ara toca retretar-se

No es pot enganyar als maresmencs i maresmenques. No pot ser que hi hagi algunes formacions polítiques que no diguin el mateix al Maresme que al Parlament de Catalunya. Tampoc es pot continuar enganyant als Alcaldes i regidors, confiant-los que les rondes es començaran des de zero, quan algú ja ha decidit que no.

I això es important que passi com està passant, abans del 22 de maig, perquè cada vot maresmenc pugui triar si vol més autopistes que trinxin la comarca, o bé vol solucions més sostenibles i eficients.

I també perquè els polítics maresmencs fagin el que han de fer, defensar aquest territori davant dels seus representants nacionals.

Ens hi juguem el futur. Que cadescú decideixi el futur que vol per aquesta comarca i pels seus descendents.