46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dilluns, 14 de novembre del 2011

Aquest dissabte, 19 de novembre, sortida guiada per descobrir els bolets

T'agrada anar a collir bolets i no saps com fer-ho, quan anar i on trobar-ne?


Natura convoca una sortida guiada al bosc per a descobrir els bolets del Maresme.

Concretament, l'activitat es farà aquest dissabte, 19 de novembre, de 9 a 12h, a Dosrius, i per poder-hi participar, cal fer l'inscripció prèvia, ja que, per tal d'aprofitar la sortida, les places son limitades.

Ens endinssarem per boscos mixtes, alzinars, pinedes, brolles i herbassars, i aprendrem algunes de les espècies més significatives de bolets comestibles i tòxics.

La sortida estarà guiada per naturalistes coneixedors del món dels bolets.

diumenge, 13 de novembre del 2011

Molts bolets a la XVII Mostra per tant pocs bolets que encara hi ha al bosc!

Fins a 35 espècies de bolets hem trobat als boscos d'Argentona i Dosrius, que s'han classificat en comestibles, sense interès culinari i tòxics, de la mà de Fermí Roca, Francesc Navarro i Oriol Bassa, i que s'han presentat en un nou espai, l'aparador d el'Agropecuària Argentona, al carrer Gran, al centre d'Argentona.


L'afluència de públic ha estat constant, i ha estat curiós veure la cara de petits i grans badant davant de tants bolets.

Natura continua la predicció setmanal de la Temporada de Bolets a Argentona i el Maresme a www.argentonabolet.blogspot..com .