Conferència Els llibres de natura i senderisme del Maresme, 20 d'abril
7è Curset de Ratafia d'Argentona. 16 de juny
XIX Trobada dels Amics del Castell de Burriac, 10 de juny de 2018
32è Viatge. Provença de les Lavandes i els Girasols, el 6,7 i 8 de juliol. Oberta llista d'espera.
33è. Viatge. Islàndia, terra de foc i gel. Juliol 2018. Oberta llista d'espera.
34è. Viatge. Romania, l'Europa més original, agost 2018. Oberta llista d'espera.
35è. Viatge. Les Landes i Burdeus (França). Pont de l'1 (1,2,3 i 4) de novembre de 2018. Queden 26 places.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dijous, 9 de febrer de 2012

Vols aprendre jardineria? Ara pots!

Que cal fer per tenir un jardí o terrassa en immillorables condicions? Com podem saber que li succeeix a una planta que no fa bona cara? Quines son les millors espècies per nostre jardí? Com estalviar en el manteniment del jardí? Com podem convertir el nostre jardí en un espai més amable i atractiu?

Us convidem al Curs Teòric i Pràctic de JARDINERIA PER AFICCIONATS, que es farà a Argentona el març i abril de 2012. 
El curs va dirigit a les persones que volen ampliar els seus coneixements de jardineria, tractant-se tots els aspectes que necessitem per a crear i mantenir jardins i terrasses, com ara la tria de les plantes adequades, les sembres i plantacions, l’adobament, el control de malalties i carències, les podes i el disseny de jardins, terrasses i altres espais verds. I aplican tècniques sostenibles i econòmicament més favorables.
El curset te una durada de 16h. El professorat són professionals de la jardineria amb àmplia experiència. Es facilitarà apunts del curs i certificat d’assistència. Preu: 50 €. Places limitades.

Si voleu saber més d'aquest curs, podeu consultar a la pàgina Curset de Jardineria, o bé ens podeu adreçar un mail a naturamaresme@gmail.com, o contactar a través del telèfon 629040295.