46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dilluns, 24 d’octubre del 2016

Nit de Natura i Entrega dels Premis Natura el proper 19 de novembre

El proper dissabte 19 de Novembre es farà la Segona Nit de Natura i l'Entrega de la Segona Edicció dels Premis Natura a les associacions i personalitats que han fet més per defensar el patrimoni natural a Argentona i al Maresme.

L'acte començarà amb l'entrega dels Premis Natura al Saló de Pedra d'Argentona, a les set de la tarda. És en aquell moment que es donarà a conèixer el vereditcte del Jurat del Premi Natura Argentona, que serà entregat per l'Alcalde d'Argentona, Sr. Eudald Calvo, i el Premi Natura Maresme, que serà entregat pel conseller de medi ambient del Consell Comarcal del Maresme i Alcalde de Premià de Dalt, Sr. Josep Triadó. 

Hi haurà parlaments dels guanyadors i de les autoritats, i en acabar l'acte, es farà un petit refrigeri.

A les 9 del vespre, al Restaurant el Celler d'Argentona, hi haurà el Segon Sopar de la Nit de Natura, on es retroben els viatgers, els senderistes, els buscadors de bolets i tota la resta d'amics i amigues de l'entitat. Podeu comprar els tiquets, a  25 €, a l'Agropecuària Argentona. Les places són limitades!