7è Curset de Ratafia d'Argentona. 17 de juny
32è Viatge. Provença de les Lavandes i els Girasols, el 6,7 i 8 de juliol. Oberta llista d'espera.
33è. Viatge. Islàndia, terra de foc i gel. Juliol 2018. Oberta llista d'espera.
34è. Viatge. Romania, l'Europa més original, agost 2018. Oberta llista d'espera.
35è. Viatge. Les Landes i Burdeus (França). Pont de l'1 (1,2,3 i 4) de novembre de 2018. Queden 20 places.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dijous, 13 de setembre de 2012

El 21 de setembre, celebrarem que can Puig i Cadafalch ja és del poble

Finalment Can Puig i Cadafalch és d'Argentona, dels argentonins i argentonines. 

Agraïm a tots els vilatans i vilatanes, entitats, plataformes, col.lectius i formacions polítiques que han treballat per aconseguir aquesta feina. I especialment a l'Ajuntament d'Argentona, al Centre d'Estudis Argentonins i a tots els companys i companyes de Natura que han fet possible el que fa uns anys semblava un somni.

Un somni que ha evitat l'ensorrament del casal modernista de can Puig i Cadafalch.

Va ser en aquest blog on es va difondre una de les denúncies  que més van impactar a la societat. I ja vam dir aleshores, que posariem can Puig i Cadafalch a primera plana de l'activitat informativa i de les xarxes socials, fins que no es resolgués. I ho hem complert.

Ara ja anem per bon camí.

Com en altres prioritats de la nostra societat, ha estat el poble, i les administracions públiques més properes al poble, les que han fet moure peça als responsables públics i privats.

Per tot això, us convoquem el proper divendres, 21 de setembre, a les 7 de la tarda, a can Puig i Cadafalch, per, conjuntament amb el Centre d'Estudis Argentonins i l'Ajuntament d'Argentona, fer públic que can Puig i Cadafalch ja és del poble!

La feina només acaba de començar.

Ens caldrà molta, però que molta gent al darrera. T'hi apuntes?