Conferència Els llibres de natura i senderisme del Maresme, 20 d'abril
7è Curset de Ratafia d'Argentona. 16 de juny
XIX Trobada dels Amics del Castell de Burriac, 10 de juny de 2018
32è Viatge. Provença de les Lavandes i els Girasols, el 6,7 i 8 de juliol. Oberta llista d'espera.
33è. Viatge. Islàndia, terra de foc i gel. Juliol 2018. Oberta llista d'espera.
34è. Viatge. Romania, l'Europa més original, agost 2018. Oberta llista d'espera.
35è. Viatge. Les Landes i Burdeus (França). Pont de l'1 (1,2,3 i 4) de novembre de 2018. Queden 26 places.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dissabte, 31 d’octubre de 2009

Ja tenim blog del viatge a costa Rica 2010

Per anar preparant el viatge, trobareu el blog que anirem fent expressament pel viatge per donar tota la informació sobre com preparar-lo i els espais que visitarem.
El trobareu a www.naturacostarica2010.blogspot.com

dilluns, 26 d’octubre de 2009

Viatge a Costa Rica. Juny 2010


De l'1 al 14 de juny de 2010: us proposem descobrir la selva, els manglars, els volcans i la platja del Carib i el Pacífic, fent un viatge diferent, en llocs sense massa turistes, guiats per naturalistes costaricencs. Que visitarem:

El Parc Nacional de Tortuguero, navegant pels canals, observant una increïble fauna i si tenim sort, les tortugues marines que s’apropen a la costa a desovar.
La Reserva Integral de Gandioca-Manzanillo i Cahuita, les platges i selves marítimes del Carib més autèntic... Crancs de colors, oriols, mones cridaneres...
El Parc Nacional del Volcà Arenal, i les termes del Tabacón.
La Reserva de Boscos Nubosos de Monteverde i Santa Elena, els ponts penjants damunt la selva i la visita de la selva a la nit.
El Parc Nacional del Rincón de la Vieja, amb la descoberta de les fumaroles i les basses de fang bullint del Volcà, i l’observació de les planures centramericanes a Guanacaste.
El Parc Natural de Manuel Antonio i el Parc Natural de Corcovado, tot un dia amb canoes i travesses a la selva tropical, on hi ha la possibilitat de veure ossos peresosos, mones carablanca, titís, cocodrils, ossos formiguers... i banyar-se al Pacífic
Donat que és un viatge de natura i paisatge, i ens interessa que tots els participants tinguin accés directe a les explicacions dels guies i a l’observació del patrimoni, les places són limitades a 20 persones. Podeu fer la reserva o demanar més informació a Natura, naturamaresme@gmail.com, o bé al telèfon 629.04.02.95.

diumenge, 25 d’octubre de 2009

Una caminada saludable i multitudinària!


Més de 150 persones han fet la caminada guiada per Natura a les Cinc Sènies de Mataró, que tancava les activitats saludables organitzades per l'Ajuntament mataroní. Hem caminat per senders agroforestals des de les 9h a les 14h, gent de totes les edats i amb dos objectius bàsics: fer salud i descobrir el patrimoni natural, agrícola i històric d'aquest espai únic, guiats pel David Farell, el Francesc Navarro, l'Oriol Bassa i en Jaume Pera.

I tot gràcies a l'Àrea de Salud Pública de l'Ajuntament de Mataró, als Marxaires de Mataró i a l'Horta Pera de les Cinc Sènies.

Propera cita: el 7 de novembre anem a buscar bolets!


El 7 i 8 de novembre farem la XV Mostra de Bolets d'Argentona, al saló de Pedra de l'Ajuntament Vell d'Argentona. El dissabte 7, a les 7 del matí, a davant de l'Ajuntament Vell, anirem a buscar bolets, i desprès, en tornar al saló de Pedra, els classificarem sota la direcció de Fermí Roca, un dels maresmencs que més sap de bolets. Porteu roba còmoda i cistell!

En acabar, pels que volgueu, esmorzar de pagès pels boletaires us podreu apuntar a la sortida.

Dissabte a la tarda i diumenge al matí, tindreu la mostra de bolets oberta per poder-la visitar gratuïtament. Recordeu que hi haurà activitats per nens i nenes!