12 d'octubre. Sortida de celebració dels 30 viatges de Natura a l'Empordà Amagat. Últimes places

De 28 d'octubre a l'1 de novembre. 30è Viatge: Descobrim el Perigord (França). Natura, paisatges, senderisme i gastronomia. Queden 8 places.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dimarts, 15 de març de 2011

ENERGIA NUCLEAR, NO GRÀCIES!

Ara es comença a veure el gran perill de l'energia nuclear. Això només es la punta de l'iceberg...

Darrera unes centrals nuclears que no s'haguessin mai d'haver construit, i menys en un territori tant sensible als desastres naturals, hi ha els magatzems de residus nuclears (per cert, hi ha qui en vol posar un a Ascó!!??!!), com també hi ha qui vol allargar la vida de centrals nuclears obsoletes...

Primer van dir que al Japó no passava res, desprès que augmentava la radioactivitat i ara, probablement ens encaminem cap a un dels majors desastres de la humanitat.

S'ha de potenciar definitivament l'estalvi energètic i lá major eficiència energètica, i triar finalment per energies renovables. Si no, el que passa avui al Japó es repetirà per altres circumstàncies a d'altres països.