De 29 d'abril a l'1 de maig. 27è Viatge: Descobrim Cuenca. Natura, paisatges, senderisme i gastronomia. Oberta llista d'espera.

Juny 2017. 28è Viatge de Natura. Descobrim els Parcs Naturals del Canadà i els Estats Units (oberta la llista d'espera)


Més activitats
a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

divendres, 26 de febrer de 2010

Que podem trobar pels nostres boscos i rieres?

De vegades es troben coses ben curioses pels boscos i rieres del Maresme... Concretament aquí teniu una caixa blindada oberta que estava vora el torrent de Madà, prop del centre de revisió de vehicles del Cros, a Argentona.

dimarts, 23 de febrer de 2010

Que passa amb la Pedrera de la Feu?

Van passant els dies i ningú, segons sembla, està fent res per resoldre els problemes mediambientals i les molèsties a la ciutadania que està causant la Pedrera de la Feu. L'any 2011 s'hauria d'acabar el permís miner, però si l'Ajuntament i els Departaments de Medi Ambient i Habitatge i Economia de la Generalitat de Catalunya, conjuntament amb el Parc Serralada Litoral, no fan res, podriem tenir pedrera per 20 anys més. Es això el que volem els argentonins? I els seus dirigents?