46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dimarts, 21 de maig del 2013

Descobrim el Poblat Ibèric i el Castell de Burriac abans de la revetlla de Sant Joan

Les entitats Fundació Burriac, Yuuussa i Natura convoquen, pel proper diumenge, 23 de juny, la XIV. Trobada dels Amics de Burriac al Castell de Burriac, enguany, amb sortides simultànies a les 8h del matí de les Fonts Picants d'Argentona i Cabrera de Mar, fins al poblat ibèric de Burriac, i d'allà, pujar plegats fins al Castell.

Es recomana portar aigua, gorra, roba i calçat còmode per caminar. Porteu-vos esmorzar.

L'activitat és gratuïta i no cal inscripció. La pujada més fácil és des de Cabrera de Mar. Des d'Argentona és una mica més difícil, però una persona acostumada a caminar regularment, la podrá fer sense problemas.

dilluns, 20 de maig del 2013

Palafolls, seguint l'extraordinari viatge d'una gota d'aigua

El passat diumenge, 19 de maig, desafiant la pluja, que va caure amb força a escassos 500 metres del nostre camí, prop de 60 persones van descubrir el Molí d'en Puigvert o de la Cadireta d'en Mauri, la Freixeda i els Aiguamolls del Molí d'en Puigvert, van visitar l'agrobotiga i els hivernacles d'agricultura ecològica de can Plana Munt, de la mà de Miquel Riera, i, finalment, van travessar l'aiguamoll del Gorg del Can, de nova creació, amb el seu molí de vent per extreure aigua del subsòl i recarregar l'aqüífer. La caminada va ser organitzada per l'Ajuntament de Palafolls, i guiada pel naturalista Oriol Bassa.