
47è. Viatge. Parc Natural de Cevennes França. 1,2 i 3 de novembre 2024. Només ens queden 7 places.
Maig 2025. Sortida de les orquídies.
Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm
dimecres, 17 de setembre del 2014
Caminada per Sant Jaume de Traià el diumenge, 26 d'octubre

dimarts, 16 de setembre del 2014
El 24 d'octubre, et convidem a viure amb nosaltres la NIT DE NATURA, que clourà amb el Sopar del 25è Aniversari
Et convidem el proper divendres, 24 d'octubre, a la NIT
DE NATURA, per celebrar amb nosaltres el 25è Aniversari de l'entitat
(1989-2014). Les activitats començaran a les 20h, a la Sala Gòtica, Plaça de
l'Església d'Argentona, a la presentació de la Revista Fonts del Centre
d'Estudis Argentonins, dedicada a la nostra entitat, i a continuació, a la mostra del curt reportatge dels 25 anys de Natura, i a
l'entrega dels premis Natura Maresme i Natura Argentona a les
trajectòries en la preservació de la natura i el medi de persones, associacions
i col.lectius del nostre territori.
A continuació, ens traslladarem al
Restaurant El Celler d'Argentona per fer el Sopar d'Aniversari.
Podeu fer les reserves pel sopar a l'Agropecuària Argentona (Na Raquel) i el
pagament abans del proper 20 d'octubre. Cal triar el primer i el segon. Preu:
25 €. Places limitades.
El menú del sopar és:
Primers
Canalons de Verdures.
Amanida de Rap marinat amb vinagreta de Pebre vermell.
Espinacs amb Botifarra negra i Rossinyols.
Crema tèbia de Ceps.
Pasta variada amb Xipirons.
Variació de Verdures i Bolets saltejats amb Sèpia.
Segons
Calamars farcits de Peus de Porc i
Botifarra negra.
Peix del dia al gust.
Bacallà Ajoarriero.
Carré de Be rostit al forn.
Tonyina a la planxa sobre Crema de Pebrots Escalivats.
Entrecot de Vedella a la salsa Cafè de París.
Postres
Vi de la Casa (Blanc, rosat o
negre). Aigües minerals. Cafè.

Amanida de Rap marinat amb vinagreta de Pebre vermell.
Espinacs amb Botifarra negra i Rossinyols.
Crema tèbia de Ceps.
Pasta variada amb Xipirons.
Variació de Verdures i Bolets saltejats amb Sèpia.
Peix del dia al gust.
Bacallà Ajoarriero.
Carré de Be rostit al forn.
Tonyina a la planxa sobre Crema de Pebrots Escalivats.
Entrecot de Vedella a la salsa Cafè de París.
Subscriure's a:
Missatges (Atom)