7è Curset de Ratafia d'Argentona. 17 de juny
32è Viatge. Provença de les Lavandes i els Girasols, el 6,7 i 8 de juliol. Oberta llista d'espera.
33è. Viatge. Islàndia, terra de foc i gel. Juliol 2018. Oberta llista d'espera.
34è. Viatge. Romania, l'Europa més original, agost 2018. Oberta llista d'espera.
35è. Viatge. Les Landes i Burdeus (França). Pont de l'1 (1,2,3 i 4) de novembre de 2018. Queden 20 places.
36è. Viatge, Kenia. Del 27 de desembre de 2018 al 5 de gener de 2019. Només ens queden 6 places.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dimecres, 21 d’abril de 2010

El CEA presenta una queixa al Síndic per la situació de la casa Puig i Cadafalch

La Generalitat de Catalunya no ha fet cap requeriment a la propietat tot i que el darrer informe reclama intervencions imminents. Davant l’enquistament de la situació en què es troba la casa Puig i Cadafalch el Centre d’Estudis ha decidit passar a l’acció. Així, ha presentat una queixa al Síndic de Greujes perquè insti a la Secretaria General de Patrimoni del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya a actuar tal i com s’havia compromès a fer.

El Centre d’Estudis, que com Natura, està seguint molt de prop la situació de la Casa Puig i Cadafalch, ha pogut saber que l’informe sobre l’edifici modernista que els tècnics de la Generalitat van fer el gener passat, reclamava intervencions, amb caràcter imminent’, a la coberta i al terrat. No obstant, la propietat no ha fet res i la secretaria de Patrimoni tampoc li ha fet cap requeriment perquè actuï. Finalment, el Centre d’Estudis assegura que la propietària de la casa Puig i Cadafalch l’ha posat a la venda ja que no s'ha posat d'acord amb la Generalitat amb els termes d'una cessió per a ús públic de l'edifici.