46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dimarts, 12 de gener del 2010

Que les goteres de can Puig i Cadafalch salvin el casal modernista!

Segons ens han informat des de diversos mitjans, els dos merlets de can Puig i Cadafalch i la peça de ceràmica en forma de pinya de més de 70 cm d'alçada, van caure damunt el terrat de l'edifici, causant danys a la coberta, amb el risc de que ara també hi hagin goteres a la casa. Per a resoldre tots aquests problemes, l'Ajuntament d'Argentona va convocar dilluns 11.1.2010 als tècnics municipals i als de patrimoni de la Generalitat perquè avaluessin l'estat del monument. Esperem ara que es conegui en quin estat estat es troba el casal i es prenguin d'immediat les mesures necessàries per restaurar els danys, evitar la degradació del monument i posar fil a l'agulla perquè els titulars fagin tots aquests treballs, o be, si no poden, cedeixin els drets a les administracions perquè els puguin fer.
Amb aquestes últimes actuacions anem pel bon camí, però ha de quedar clara una cosa: des d'on som ara no em de permetre tornar enrerra. Ni un sol pas. Si la propietat no pot mantenir el monument modernista, cal que entre tots cerquem solucions per evitar el seu enrunament. I no podem tornar a deixar massa temps; la propera vegada pot ser que ja no hi siguem a temps.