7è Curset de Ratafia d'Argentona. 16 de juny
XIX Trobada dels Amics del Castell de Burriac, 10 de juny de 2018
32è Viatge. Provença de les Lavandes i els Girasols, el 6,7 i 8 de juliol. Oberta llista d'espera.
33è. Viatge. Islàndia, terra de foc i gel. Juliol 2018. Oberta llista d'espera.
34è. Viatge. Romania, l'Europa més original, agost 2018. Oberta llista d'espera.
35è. Viatge. Les Landes i Burdeus (França). Pont de l'1 (1,2,3 i 4) de novembre de 2018. Queden 24 places.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

divendres, 15 de gener de 2010

La Generalitat diu que buscaria (futur) vies alternatives quan el que necessitem son sol.lucions immediates (present)

Declaracions de Jordi Roca Armengol, director general de Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya sobre can Puig i Cadafalch d'Argentona, a Ràdio Argentona: La normativa estableix una obligació però, alhora, hi ha una via de suport perquè els propietaris puguin anar adequant aquests edificis. En cas que un propietari manifesti la seva impossibilitat entraríem en una altra fase en què hauríem d’estudiar, tècnicament, si és realment així, que no es pot fer front a aquesta restauració. Llavors, buscaríem vies alternatives d’intervenció de les administracions superiors.

Que hem d'esperar els argentonins i argentonines perquè la Generalitat es posi a treballar de debó per trobar aquestes vies alternatives?

Sap greu dir-ho, però l'entrevista que li han fet al Sr. Roca valdria per tots els monuments catalogats com a Bé Cultural d'Interès Nacional de Catalunya. No li hem trobat cap referència explícita a can Puig i Cadafalch. I això no ens agrada. Vol dri que encara no té l'edifici modernista argentoní dins les prioritats de la seva direcció general i del Departament. Li haurem de posar entre tots.

Podeu llegir la resta de l'entrevista a http://www.argentonacomunicacio.cat/news/1060