De 28 d'octubre a l'1 de novembre. 30è Viatge: Descobrim el Perigord (França). Natura, paisatges, senderisme i gastronomia. Queden 6 places.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dimecres, 27 de març de 2013

Natura et proposa una activitat per aprendre a identificar els arbres dels nostres boscos

Davant l'èxit assolit pel primer curset naturalista de butxaca sobre Orientació i Cartografia, Natura convoca el segon curset, dirigit a identificar els arbres dels nostres boscos i riberes, i a conèixer els seus usos i aprofitaments. L'activitat es realitzarà el proper diumenge, 14 d'abril, a Òrrius, i per poder-hi participar, unicament cal apuntar-s'hi i el dia de l'activitat, pagar els 5 €, que et dóna dret a uns apunts bàsics i a tres hores de classes de camp a càrrec d'un expert en arbrat autòctons. Així podràs identificar, en acabar l'activitat, alzines, sureres, roures, oms, pins pinyers, pins blancs, verns, freixes de fulla petita, àlbers, plàtans, i fins a un total de 12 espècies, les més comunes del nostre territori. Per tal d'assolir els objectius de qualitat didáctica i docent, el curset està limitat a nomès 10 alumnes per sessió. Ja pots reservar la teva plaça a Natura, al 629 040 295. No t'esperis a l'últim moment! Segur que s'omple!