7è Curset de Ratafia d'Argentona. 17 de juny
32è Viatge. Provença de les Lavandes i els Girasols, el 6,7 i 8 de juliol. Oberta llista d'espera.
33è. Viatge. Islàndia, terra de foc i gel. Juliol 2018. Oberta llista d'espera.
34è. Viatge. Romania, l'Europa més original, agost 2018. Oberta llista d'espera.
35è. Viatge. Les Landes i Burdeus (França). Pont de l'1 (1,2,3 i 4) de novembre de 2018. Queden 20 places.
36è. Viatge, Kenia. Del 27 de desembre de 2018 al 5 de gener de 2019. Només ens queden 6 places.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

divendres, 14 de desembre de 2012

Us proposem els cursets naturalistes de butxaca per difondre el medi al públic més interessat per la natura

A partir del març, Natura farà una sèrie de Cursets Naturalistes de butxaca, dirigit a tothom que li agradi caminar pels boscos i les muntanyes d'aquest territori, amb l'objectiu de difondre els elements més importants del patrimoni natural, històric, així com d'altres amb un caràcter més utilitari, com aprendre a orientar-se correctament i a llegir i interpretar mapes.

L'activitat es farà els dissabtes o bé diumenges, i tindrà una durada de 3 hores, de les 10h del matí a l'1 del migdia, i es triarà l'espai i el municipi, atenent la temàtica del curset.

Per fer aquestes activitats, caldrà primer apuntar-se i satisfer una petita quota, que va dels 3 € pels nens de més de 10 anys, adolescents i aturats, fins a 8 € per les parelles (4 € cada un) i 5 € els adults. Així, es limita el número d'assistents a un màxim de 10 persones per Curset, i s'aconsegueix, per una banda, que nomès hi participin les persones que estiguin veritablement interessades, i per l'altre, aconseguir un bon aprenentatge de l'alumnat i dedicació del professor-expert. Si voleu més apuntar-vos, o rebre més informació, podeu enviar un mail a naturamaresme@gmail.com , o bé telefonar al 629 040 295.