7è Curset de Ratafia d'Argentona. 17 de juny
32è Viatge. Provença de les Lavandes i els Girasols, el 6,7 i 8 de juliol. Oberta llista d'espera.
33è. Viatge. Islàndia, terra de foc i gel. Juliol 2018. Oberta llista d'espera.
34è. Viatge. Romania, l'Europa més original, agost 2018. Oberta llista d'espera.
35è. Viatge. Les Landes i Burdeus (França). Pont de l'1 (1,2,3 i 4) de novembre de 2018. Queden 20 places.
36è. Viatge, Kenia. Del 27 de desembre de 2018 al 5 de gener de 2019. Només ens queden 6 places.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dissabte, 17 de desembre de 2011

Natura tria un número perquè porti sort a Argentona. Si somies, can Puig i Cadafalch!

L'entitat Natura, dintre de les seves possibilitats, ha vingut treballant per la defensa i conservació del casal modernista de can Puig i Cadafalch d'Argentona, ja des de les primeres denúncies públiques de la falta de conservació, el blog "Salvem can Puig i Cadafalch", el grup de facebook, fins a coorganitzar la recollida de signatures, les Jornades Puig i Cadafalch i la manifestació popular del maig passat.

Ara volem fer un pas més. Voldriem col.laborar amb l'Ajuntament per aconseguir que aquest important edifici modernista passés a ser propietat del poble.

Natura no disposa de grans recursos econòmics per poder assumir aquest afer, però em pensat en aportar un petit granet de sorra que, si la sort ens acompanya, es podria convertir en una acció definitiva: hem adquirit un décim de la loteria de Nadal del número 48.574. Si ens toqués, Natura es compromet públicament a cedir l'import guanyat amb aquest décim per adquirir can Puig i Cadafalch d'Argentona. Aíxí, si aquest número fos la grossa de Nadal, es podria disposar de la casa i el jardí, per poder-los restaurar i que tingués una utilitat pública.

Si ens toquès, que esperem que si, us explicarem perquè hem triat aquest número en concret.