46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dijous, 25 de novembre del 2010

Xevi Collet: 'Hem aconseguit aturar la Ronda Mataró fins que arribi un nou govern a la Generalitat'

(Ràdio Argentona) L'Ajuntament d'Argentona presenta demà al DPTOP quatre nous recursos contra el projecte

El projecte de Ronda de Mataró haurà d'esperar almenys a l'arribada d'un nou govern a la Generalitat de Catalunya. L'Ajuntament d'Argentona considera que els quatre nous recursos que presentarà demà al matí al Departament de Política Territorial i Obres Públiques (DPTOP) aturaran 'de facto' l'execució de la infraestructura. Tres dels recursos fan referència a adjudicacions de l'obra i el quart es refereix a la declaració d'urgència del procediment d'expropiació.

En declaracions a Ràdio Argentona el regidor d'urbanisme, Xevi Collet (Tots per Argentona) ha explicat que aquests recursos s'han pogut presentar perquè els serveis jurídics municipals entenen que tots els acords presos pel DPTOP durant els dos mesos en què el projecte ha quedat suspès, per haver sobrepassat el termini en què s'havien d'haver respost les al·legacions, són nuls de ple dret. L'Ajuntament d'Argentona entén, per tant, que aquests acords s'han de repetir i que, tenint en compte la imminència de les eleccions, la decisió l'haurà de prendre un nou govern. És per això que el regidor d'urbanisme ha adreçat una carta als caps de llista dels principals partits que concorren a les eleccions al Parlament de Catalunya demanant-los que respectin les veus crítiques amb la Ronda Mataró, que cerquin el consens amb el territori i que no desenvolupin el projecte sense haver arribat a aquest consens.