7è Curset de Ratafia d'Argentona. 17 de juny
32è Viatge. Provença de les Lavandes i els Girasols, el 6,7 i 8 de juliol. Oberta llista d'espera.
33è. Viatge. Islàndia, terra de foc i gel. Juliol 2018. Oberta llista d'espera.
34è. Viatge. Romania, l'Europa més original, agost 2018. Oberta llista d'espera.
35è. Viatge. Les Landes i Burdeus (França). Pont de l'1 (1,2,3 i 4) de novembre de 2018. Queden 20 places.
36è. Viatge, Kenia. Del 27 de desembre de 2018 al 5 de gener de 2019. Només ens queden 6 places.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

diumenge, 21 de novembre de 2010

Històrica manifestació a Mataró en contra de les rondes de Mataró i el Maresme!

Diumenge, 21 de novembre de 2011, Plaça Miquel Biada fins a la Plaça de l'Ajuntament de Mataró, més de 1.500 de persones, 60 tractors i més de 50 entitats del teixit social maresmenc, surten al carrer per demanar que s'aturin la Ronda de Mataró i la Ronda del Maresme.

A l'acte, organitzat per la Coordinadora Preservem el Maresme, en la qual hi ha l'entitat Natura des dels seus inicis, ha rebut el suport de diferents partits i sindicats, i de persones de diferents sectors i idiologies, amb un objectiu com-u: ATURAR LA RONDA DE MATARÓ i LA RONDA DEL MARESME. Significativa ha estat la presència d'alcaldes, com el Pep Masó d'Argentona o el Llorenç Artiguas de Vilassar de Dalt.

Ara toca a les administracions públiques aceptar que una part molt significativa de la societat maresmenca no està per construïr uns laterals de l'autopista des de Mataró a Barcelona.  I als ciutadans votar en consequència a les eleccions nacionals i municipals.

I a Montilla, Mas, Nadal, Baron, Jo, Masó, Vila, Herrera, Puigcercós, Sanchez-Camacho... demanar-los que cerquin noves alternatives, més sostenibles i més respectuoses amb el medi i amb una ciutadania que està farta de fum, soroll, peatges i formigó.