1era Setmana del Bosc d'Argentona, 27.11-1.12.2017
31è. Viatge. El Segrià, d'Utxesa a Lleida. Data per determinar.
32è Viatge. Provença de les Lavandes i els Girasols, el 6,7 i 8 de juliol
33è. Viatge. Islàndia, terra de foc i gel. Juliol 2018. Només ens queden 10 places.
34è. Viatge. Romania, l'Europa més original, agost 2018. Només ens queden 20 places.
35è. Viatge. Les Landes i Burdeus (França). Pont de l'1 de novembre de 2018.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dijous, 29 de juliol de 2010

Plou a raig i les rieres en mal estat

(J.B.Natura) Ja ho hem anat dient fa setmanes i mesos, i finalment ha passat;: les rieres del Maresme continuen sense manteniment , i algunes d'elles estan molt i molt malament, amb canyers que tapen tot la secció de pas de les aigües pluvials, ocupació de les seccions establertes per evacuar les aigües pluvials, escombreries... I a data d'avui les actuacions de manteniment han estat mínimes, i l'Agencia Catalana de l'Aigua, l'administració responsable de mantenir i fer mantenir aquestes lleres, continua sense fer la feina. I com a mostra un botó: te un pla aprobat el passat febrer que hores d'ara encara no ha començat seriosament. Podeu consultar-lo al link adjunt.
http://aca-web.gencat.cat/aca/documents/ca/actuacions_prevencio/Actuacions_manteniment_programades_2010.pdf
A més, no tenen cap pla de recuperació i restauració de les rieres i torrents del Maresme, com tampoc arriben subvencions de l'ACA.
Com a mostra de tot això, la riera d'Arenys avui!