Conferència Els llibres de natura i senderisme del Maresme, 20 d'abril
7è Curset de Ratafia d'Argentona. 16 de juny
XIX Trobada dels Amics del Castell de Burriac, 10 de juny de 2018
32è Viatge. Provença de les Lavandes i els Girasols, el 6,7 i 8 de juliol. Oberta llista d'espera.
33è. Viatge. Islàndia, terra de foc i gel. Juliol 2018. Oberta llista d'espera.
34è. Viatge. Romania, l'Europa més original, agost 2018. Oberta llista d'espera.
35è. Viatge. Les Landes i Burdeus (França). Pont de l'1 (1,2,3 i 4) de novembre de 2018. Queden 26 places.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dimarts, 6 de juliol de 2010

Dijous, 8 de juliol, al Saló de Pedra, per informar-vos de l'imminent construcció de la Ronda de mataró

Us convidem a l’acte d'informació que ha preparat l’Associació de Veïns d’Argentona sobre el projecte de les obres de la RONDA de Mataró, a la qual s'adhereix NATURA.

Hi ha tres associacions del nostre poble involucrades en una nova Coordinadora Comarcal “La Coordinadora Preservem El maresme” que ha nascut arran d’aquest projecte de transcendental importància pel futur de la mobilitat a Argentona i a la nostra Comarca: Associació de Veïns d’Argentona, Associació per a la Preservació de Sant Jaume de Traià i la Pujada d’Argentona i Natura.

Davant l'inici imminent de les obres de la ronda de Mataró, presentades com una millora de l’accessibilitat a Mataró però essent veritablement el primer tram d’una nova autovia de quatre carrils, paral•lela i lateral a la ja existent autopista, que travessarà tota la comarca produint, amb un gran enllaç viari sobre la riera d’Argentona en el nostre terme municipal, un fort impacte i afectació a tot el territori del Maresme i dels municipis que travessa.

Volem exposar un projecte que s’ha fet sense la participació i informació adequada a la ciutadania i els ajuntaments, sense comptar amb cap estudi global de mobilitat ni haver realitzat un seriós plantejament d’alternatives per a un ús eficient dels recursos econòmics en temps de crisis. Amb aquest projecte es malbarata una important quantitat de diners sense resoldre els problemes de mobilitat de la comarca i perpetuant el dèficit de transport públic, en favor dels interessos dels lobbys del vehicle privat.

És per tot això que us convidem a aquest acte d'informació sobre el projecte que tindrà lloc el proper dijous 8 de juliol a les 20 h. al Saló de pedra.