De 29 d'abril a l'1 de maig. 27è Viatge: Descobrim Cuenca. Natura, paisatges, senderisme i gastronomia. Oberta llista d'espera.

Juny 2017. 28è Viatge de Natura. Descobrim els Parcs Naturals del Canadà i els Estats Units (oberta la llista d'espera)


Més activitats
a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dimecres, 9 de desembre de 2015

Natura et proposa descobrir un altre Garraf i Sitges a la propera primavera...

24è. Viatge de natura, història i paisatge
Descobrim el Garraf (només ens queden 8 places!)

Sitges, Vilanova i la Geltrú, Parc Natural del Garraf, Olivella, Garraf
Després de les Garrigues, el Matarranya, l’Alt Empordà i el Montsià, ara volem que descobreixis el Garraf: una comarca que malgrat ser molt propera a nosaltres, guarda autèntics tresors naturals, paisatgístics, culturals, lúdics i culinaris.

Et proposem una caminada pel Parc Natural del Garraf, entre margallons i pins blancs, endinsar-nos en la vella Geltrú i el poble del Garraf i la màgica Olivella, , i visitar el Sitges més original... el Palau Mar i Cel, el Cau Ferrat i passejar-nos pels seus carrerons i pel passeig marítim i, si voleu, fer-vos el primer bany de la temporada...
Preu del viatge per persona: 125 € (socis de Natura, ADF, CEA i F.B), i de 130 € (públic en general). (opcional +30€ dinar de diumenge al restaurant el Cau del Vinyet de l’Hotel, vins i cafés inclosos). Indique si voleu el dinar a la reserva!

Inclou estada a l’Hotel Subur Marítim****al Passeig Marítim de Sitges (allotjament, i esmorzar en habitació doble), entrades al Palau Mar i Cel i al Cau Ferrat de Sitges, guia de natura, web de la sortida, assegurança i autocar. Per reservar cal pagar 20€ -a descomptar del total de la sortida- Caldrà pagar la resta abans de l’1 de març.

Més info i reserves al Tel.629 040 295 i naturamaresme@gmail.com