Conferència Els llibres de natura i senderisme del Maresme, 20 d'abril
7è Curset de Ratafia d'Argentona. 16 de juny
XIX Trobada dels Amics del Castell de Burriac, 10 de juny de 2018
32è Viatge. Provença de les Lavandes i els Girasols, el 6,7 i 8 de juliol. Oberta llista d'espera.
33è. Viatge. Islàndia, terra de foc i gel. Juliol 2018. Oberta llista d'espera.
34è. Viatge. Romania, l'Europa més original, agost 2018. Oberta llista d'espera.
35è. Viatge. Les Landes i Burdeus (França). Pont de l'1 (1,2,3 i 4) de novembre de 2018. Queden 26 places.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

diumenge, 7 de setembre de 2014

Vols descobrir l'Àfrica del Sud amb nosaltres?

Natura organitza pels seus associats i amigues i amics un viatge a Namibia, Sudàfrica, Botswana i Zimbabwe, el juliol del 2015.

Desprès d’Europa, Amèrica i Àsia, ara toca Àfrica, i per això, hem triat una joia de la natura i els paisatges, el sud-oest de l’antic continent, uns territoris segurs, amables, paisatges originals i on la natura encara és salvatge.
Us imagineu conèixer els Parcs Nacionals d’Etosha i Chobe, i poder observar  lleons, elefants, antílops, zebres (veurem els 5 grans!)... i en fer-se de nit, escoltar els xacals mentre ens apareix una extraordinària posta de sòl i desprès, el millor cel que hagis pogut contemplar mai... amb milers d’estels i la Via Làctia...

Fer senderisme per les dunes del desert de Namib, algunes de les quals tenen 400 metres d’alçada... conèixer les tribus Himba i els Bosquimans, navegar amb mokoro –canoa- pel Delta de l’Okavango i finalment descobrir les cataractes Victoria, tot travessant Sudàfrica, Namíbia, Botswana i Zimbabwe...
Som un grup de 24 persones, però només ens queden 6 places lliures, que s’ompliran per ordre d’inscripció i pagament.

Preu per persona en habitació/tenda doble pels associats a Natura, ADF, Centre d’Estudis Argentonins i Fundació Burriac, és de 2480 € i per la resta de participants 2580 €. Si voleu habitació/tenda individual: suplement de 120 €.
El preu inclou: Vol amb línia regular de Qatar Airways i les taxes d’aeroport (a agost 2014), transport amb camió preparat i equipat per a passatgers, amb xòfer, cuiner i guia professionals locals, en tour privat només pel nostre grup, Allotjament en càmping (15 nits) i hotel (4 nits), àpats, guia en català i web pròpia del viatge amb tota la informació, assegurança de viatge –assistència mèdica, accidents, robatori, anul•lació..., entrades als parcs naturals i a les cascades Victòria, activitats de descoberta del medi i la història, autocar privat Argentona-Aeroport-Argentona.

Prereserva de places, enviant un correu electrònic amb els noms i telèfon a naturamaresme@gmail.com. Més info: Tel. 629.040.295. Es farà una reunió amb les persones preinscrites per informar del viatge (itinerari, terminis de pagament...), i aleshores podran fer la reserva definitiva.
Si voleu fer el viatge... no espereu a reservar... les places són limitades!