7è Curset de Ratafia d'Argentona. 17 de juny
32è Viatge. Provença de les Lavandes i els Girasols, el 6,7 i 8 de juliol. Oberta llista d'espera.
33è. Viatge. Islàndia, terra de foc i gel. Juliol 2018. Oberta llista d'espera.
34è. Viatge. Romania, l'Europa més original, agost 2018. Oberta llista d'espera.
35è. Viatge. Les Landes i Burdeus (França). Pont de l'1 (1,2,3 i 4) de novembre de 2018. Queden 20 places.
36è. Viatge, Kenia. Del 27 de desembre de 2018 al 5 de gener de 2019. Només ens queden 6 places.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dimecres, 7 de maig de 2014

Madrid, Daimiel, Toledo i Segovia de la mà de Natura

Jardins de la Granja... fent d'escultures vives! Foto: Pep Padrós
De l'1 al 4 de maig no vam parar de caminar, visitar museus, palaus i parcs naturals, de menjar i sobretot de passar-nos-ho molt i molt bé al 17è Viatge de Natura.
De la Plaza de Santa Ana i el carrer Huertas, lloc secret de tapes pels que visiten Madrid, fins a la Plaza Mayor, el magnífic mercat de San Miguel -la Boqueria en petit, més modern i ple de llocs xics per fer-hi tapes-, a la Plaza del Sol, la Gran Via -aturant-nos per endevinar el famós quadre d'Antonio López-, Puerta de Alcalá, Retiro, Carretera de los Jerónimos, Las Cortes Españolas -Aylàs! que diria aquell!- i tornada a la zona de tapes de la calle Huertas per sopar... més de 14 quilòmetres per descobrir un Madrid més cultural i lúdic que polític... i això només amb una tarda!

L'endemà vam fer el Parc Nacional de las Tablas de Daimiel, Toledo, vam visitar el Museu de la Santa Cruz on hi ha l'extraordinària i única exposició del Greco 2014 i finalment, el tercer dia, els Jardins i el Palau de la Granja de San Ildefonso, Segòvia i tornada a Madrid per acabar el dia al Prado, admirant Velazquez, Murillo, Sorolla, Goya... Rubens...


Tablas de Daimiel (Foto: Oriol Bassa)

Aquests de Natura som una barreja molt ben equilibrada de naturalesa, cultura i bona taula! I sense deixar de caminar! Més de 40 quilòmetres en quatre dies! Bravo! Ja estem entrenant-nos pels propers viatges... Vietnam al juny i juliol i... a la tardor un altre!