De 29 d'abril a l'1 de maig. 27è Viatge: Descobrim Cuenca. Natura, paisatges, senderisme i gastronomia. Oberta llista d'espera.

Juny 2017. 28è Viatge de Natura. Descobrim els Parcs Naturals del Canadà i els Estats Units (oberta la llista d'espera)


Més activitats
a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dimarts, 13 de maig de 2014

Descobrim el Collell d'Argentona

El 25 de maig et convidem a descobrir l'espai agrícola i natural del Collell d'Argentona. Avui dia, amb l'actual planejament, és un lloc que es pensa urbanitzar, segons la proposta que consta en aquesta notícia. Per moltes persones, entitats i Natura, pensem que ara que estem revisan el POUM d'Argentona, arriba l'hora de cambiar les coses i retornar aquest espai a sòl no urbanitzable. Però nosaltres ens agradaria parlar-ho amb els nostres amics i associats, i per això, et convidem el diumenge 25 de maig, a una caminada de descoberta del Collell, comentada pel vessant urbanístic per Lluís Mas, i pel naturalista i agrícola per l'Oriol Bassa. Sortirem a les 9h de la Plaça de l'Esglèsia. No calen inscripcions. Activitat gratuïta.