Conferència Els llibres de natura i senderisme del Maresme, 20 d'abril
7è Curset de Ratafia d'Argentona. 16 de juny
XIX Trobada dels Amics del Castell de Burriac, 10 de juny de 2018
32è Viatge. Provença de les Lavandes i els Girasols, el 6,7 i 8 de juliol. Oberta llista d'espera.
33è. Viatge. Islàndia, terra de foc i gel. Juliol 2018. Oberta llista d'espera.
34è. Viatge. Romania, l'Europa més original, agost 2018. Oberta llista d'espera.
35è. Viatge. Les Landes i Burdeus (França). Pont de l'1 (1,2,3 i 4) de novembre de 2018. Queden 26 places.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dimecres, 18 de desembre de 2013

Vessament d'aigües fecals a la Riera de Pins d'Argentona

Des de fa unes setmanes, hi ha una important fuita d'aigües residuals de la clavaguera de l'urbanització de les Ginesteres que baixa pel Torrentbo i la Riera de Pins, al terme municipal d'Argentona. Paral.lelament, ha quedat al descobert un tram significatiu de la canonada que porta l'aigua potable al municipi d'Òrrius, que travessa l'àmbit o s'han vessat les aigües fecals, amb els riscos que aquesta situación comporta.
A més, diversos marges de la riera de Pins s'han erosionat i caigut damunt la llera, arroseguen diversos arbres, un dels quals tapa la propia riera.

Natura demana a les administracions responsables que restaurin d'immediat l'espai, evitant la contaminació de l'aqüífer per les aigües fecals, i recuperant la secció natural de la riera de Pins, amb tècniques no agresives.