7è Curset de Ratafia d'Argentona. 17 de juny
32è Viatge. Provença de les Lavandes i els Girasols, el 6,7 i 8 de juliol. Oberta llista d'espera.
33è. Viatge. Islàndia, terra de foc i gel. Juliol 2018. Oberta llista d'espera.
34è. Viatge. Romania, l'Europa més original, agost 2018. Oberta llista d'espera.
35è. Viatge. Les Landes i Burdeus (França). Pont de l'1 (1,2,3 i 4) de novembre de 2018. Queden 20 places.
36è. Viatge, Kenia. Del 27 de desembre de 2018 al 5 de gener de 2019. Només ens queden 6 places.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dimecres, 13 de novembre de 2013

El cap de setmana del 16 i 17... tenim cita amb els boletaires

Aquest cap de semana intentarem omplir la mostra de bolets! Estem a la 19ena edicció i no ens podem quedar amb els braços plegats, malgrat que, la temporada que semblava tant i tant esplèndida a l'inici de temporada, s'hagi convertit ara en una més de les que els bolets son escasos i els boletaires... sobrers... per dir-ho d'alguna manera... (ara que fa deu anys ens va deixar l'amic Miquel Martí i Pol. Així, us convidem el 16 de noviembre (plogui, nevi... o fagi bo...) a les 7h del matí davant de la Font de Sant Domingo, a la tradicional "Anada a buscar Bolets" proveïts del vostre cistell... amb cotxes particulars... i amb ganes d'anar a buscar bolets i després classificar-los i aprendre'n una mica... amb experts boletaires... i tot de franc!

I a continuació, deixarem la Mostra muntanda a l'Agropecuària Argentona, "El Sindicat", dissabte 16 i diumenge 17, perquè puguis visitar-la amb els teus amics i amigues, la familia i, això si, puguis parlar-ne en primera persona, perquè tu hauràs col.laborat a fer-la realitat.

I si vols saber com està la temporada per la nostra comarca, posa't el nostre web de previsió boletaire  WEB PREVISIÓ BOLETS ARGENTONA I MARESME   als teus favorits! Cada semana -si n'hi han...- fem la previsió amb l'assessorament dels nostres experts.