De 29 d'abril a l'1 de maig. 27è Viatge: Descobrim Cuenca. Natura, paisatges, senderisme i gastronomia. Oberta llista d'espera.

Juny 2017. 28è Viatge de Natura. Descobrim els Parcs Naturals del Canadà i els Estats Units (oberta la llista d'espera)


Més activitats
a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

divendres, 12 de juliol de 2013

NATURA et convida a la cadena humana de l'Onze de Setembre

L'entitat Natura proposa als seus associats i amics que donin suport a la cadena humana de l'Onze de Setembre de 2013, l'anomenada VIA CATALANA, organitzada  per l'ANC i amb el suport d'altres associacions i de la societat civil.

Amb la Marxa cap a la Independència i la manifestació del passat Onze de Setembre, els catalans vam evidenciar l’existència d’una majoria social favorable a la independència i vam empènyer a la classe política a fer les passes necessàries per a la consecució d’un Estat independent.

Aquest 11 de Setembre, cal convertir la Diada en l'avantsala de la independència. El món ha de tornar a mirar cap a Catalunya per a que vegi quina és la voluntat majoritària i democràtica del poble català i, alhora, reforçar el procés que ha de permetre als catalans d’assolir la llibertat no més tard del 2014.  Ara és l'hora de la Via Catalana. Enllaçats, units, resseguint el país amb una cadena humana per tal de convertir en realitat l’anhel majoritari dels catalans, esdevenir un nou Estat d’Europa.

Així, NATURA demanant als seus associats i amics que s'apuntin a qualsevol dels trams de la VIA, però especialment als trams de Cabrera de Mar. Si voleu apuntar-vos amb nosaltres, envieu-nos el més aviat posible un mail amb el vostre nom i cognom, núm. de DNI i telèfon móvil, i us apuntarem amb nosaltres a través de l'ANC Cabrera de Mar i l'ANC Argentona.

Catalunya ens necessita.